НачалоНовиниНовите смартфони Nexus от LG и Huawei - метални корпуси, стерео говорители и USB Type-C

Новите смартфони Nexus от LG и Huawei - метални корпуси, стерео говорители и USB Type-C

5728
Написана от  nixanbal 12 август 2015
Новите смартфони Nexus от LG и Huawei - метални корпуси, стерео говорители и USB Type-C

Тази есен слуховете твърдят, че ще видим два смартфона Nexus под логото на Google, които ще са произведени от LG и Huawei. Сега информация на OnLeaks подсказва и част от спецификациите на двете устройства, сред които са предни стерео говорители, метална изработка и новият конектор USB Type-C. 

Моделът Nexus от Huawei ще бъде с по-голямо метално тяло с размери 159.4x78.3x6.6/8.5 мм и голям 5.7" дисплей, вероятно с Quad HD резолюция.

Отпред устройството ще има стерео говорители, а на задния панел - скенер за пръстови отпечатъци. Задължителният за следващото поколение флагмани USB Type-C също ще бъде сред екстрите, твърди OnLeaks

При смартфона Nexus на LG потребителите ще могат да очакват сходен набор възможности, но вече в по-компактно тяло с размери 146.9x72.9x8/9.8 мм и с 5.2" дисплей. Корпусът вероятно също ще бъде метален, ще има стерео говорители отпред, скенер за пръстови отпечатъци отзад и USB Type-C порт. 

Премиерата на двата модела от Google ще се случи след около два месеца и половина, а дотогава най-вероятно ще научим още детайли за тях и дизайна им. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer