НачалоНовиниНовият 12.9" iPad Air може да предлага Mini-LED дисплей

Новият 12.9" iPad Air може да предлага Mini-LED дисплей

551
Написана от  nixanbal 19 април 2024
Новият 12.9" iPad Air може да предлага Mini-LED дисплей

Apple планира цял куп нови таблети за 2024 г., или поне това твърдят слуховете, като се очаква да видим не само обновени, но и изцяло нови устройства. Едно такова е новата версия на iPad Air, която ще бъде с по-голям диагонал на екрана и според най-новата информация - ще използва по-добра технология за дисплея си. 

През май Apple трябва да обнови премиум серията си iPad Pro, която ще бъде оборудвана с OLED екрани - за първи път в таблет на компанията. Освен нея очакваме и новите iPad Air.

Говори се, че ще видим не само обновена версия на досега популярния 10.9" iPad Air, но и втори вариант с 12.9" дисплей. Тъкмо за последния днес се появи информация, че ще използва Mini-LED технология за дисплея си, което означава по-висок контраст, по-дълбоко черно и други предимства за по-качествен образ. 

Според източника 12.9-инчовия iPad Air ще използва Mini-LED панелите от iPad Pro, така че не се очаква и базовият 10.9" iPad Air да предлага Mini-LED технология. Той вероятно ще остане със стандартен LCD екран. 

На този етап очакванията са, че новите таблети ще бъдат обявени във втората половина на май. 

Xiaomi Robot Vacuum X10+ - най-напредналият технологично робот прахосмукачка на компанията

Xiaomi е един от популярните брандове, когато става дума за роботи прахосмукачки, като самият аз използвам у дома един от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer