НачалоНовиниНовият MacBook Air вероятно няма да се предлага в нови цветове

Новият MacBook Air вероятно няма да се предлага в нови цветове

927
Написана от  dessyteneva 04 юни 2022
Новият MacBook Air вероятно няма да се предлага в нови цветове

Само два дни ни делят от старта на Световната конференция за разработчици на Apple, WWDC 2022, а слуховете за премиера на нов MacBook Air с чип М2 стават все по-упорити. Журналистът от Bloomberg Марк Гърман вече разкри редица детайли за него, но сега споделя, че лаптопът няма да се предлага в широк избор от цветове, както се говореше по-рано.

Източникът твърди, че на този етап изглежда, че новият MacBook Air ще се предлага в стандартните Space Gray, Silver и Gold, също като своите предшественици. Според Гърман спекулациите за повече цветови опции са пресилени, но от друга страна Apple може да промени златистия цвят, като го направи по-скоро “шампанско”. Освен това журналистът посочва, че очаква новият MacBook Air все пак да бъде наличен и в един чисто нов за серията цвят - синьо.

По-стари слухове твърдяха, че MacBook Air ще пристигне с бели рамки и клавиатура, а шасито му ще се предлага в богата гама цветове, което ще го доближи до визията на последния 24-инчов iMac (изображението отдолу). През март известният анализатор Минг-Чи Куо също прогнозира, че лаптопът ще пристигне в “повече цветови опции”, но не уточни какви ще бъдат те.

apple new-imac-spring21 hero 04202021 Full-Bleed-Image.jpg.large 2x

Очаква се новият MacBook Air да пристигне с преработено шаси с по-заоблени ръбове, подобно на това на MacBook Pro, но все още не е ясно дали ще има ноч на диплея или не. Някои източници твърдят, че лаптопът ще е базиран на все още необявения чипсет М2 на Apple, но Куо смята, че той ще продължи да използва чип М1, а основния акцент ще бъде върху променената му визия.

6 НЕЩА за новите Neo QLED телевизори на Samsung

Стартът на Световното първенство по футбол в Катар 2022 е повод за много потребители да се замислят за ъпгрейд на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer