НачалоНовиниНовият тийзър за HTC 10 акцентира върху мощния звук

Новият тийзър за HTC 10 акцентира върху мощния звук

2395
Написана от  nixanbal 24 март 2016
Новият тийзър за HTC 10 акцентира върху мощния звук

HTC вече потвърди, че ще представи новия си топмодел на 12 април и феновете са в очакване. В мрежата бяха пуснати редица тийзъри какво ще видим от устройството, а се появиха и куп негови снимки. Новата подсказка от производителя сега гласи, че флагманът им ще има мощен звук. 

Тийзърът е интересен, защото на появилите се изображения на HTC 10 не се виждат познатите стерео високоговорители, които имахме в последните три поколения на флагманите от Тайван. 

Въпреки това HTC акцентира върху мощния звук и казва "Идва новият boom. Ще го чуете.", заигравайки се с името BoomSound, както се наричаше технологията за усилване на звука при предходните модели. 

HTC 10

Е, при HTC 10 аудиозаложбите може би ще носят друго име, може би няма да има предни стерео говорители или пък изтеклите дотук снимки не са на финалния модел. 

Щом производителят поставя фокуса върху звука обаче, би трябвало да ни очаква нещо наистина впечатляващо в това отношение или някои хора ще бъдат разочаровани. 

OnePlus 9 Pro предлага 120 Hz LTPO дисплей и съвместно разработена с Hasselblad камера

OnePlus 9 Pro е новият флагман на китайската компания, който не само бележи следващото поколение премиум модели за нея, но…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer