НачалоНовиниНовият топмодел на Xiaomi може да дебютира в края на февруари, по време на MWC 2023

Новият топмодел на Xiaomi може да дебютира в края на февруари, по време на MWC 2023

834
Написана от  nixanbal 10 януари 2023
Новият топмодел на Xiaomi може да дебютира в края на февруари, по време на MWC 2023

През декември Xiaomi представи новите си топмодели в серията Xiaomi 13, но само за китайския пазар. Сега се заговори, че следващото устройство от премиум сегмента на компанията може да дебютира на Световния мобилен конгрес в Барселона, започващ в края на февруари. 

Информацията идва от сайта 91mobiles.com, според който Xiaomi ще има собствено събитие на MWC 2023 и там ще представи още един модел от висок клас, вероятно Xiaomi 13S Ultra. Xiaomi по-рано обяви, че наследникът на техния модел 12S Ultra ще бъде пуснат и в Европа, но има вероятност и да става дума просто за европейските версии на Xiaomi 13 и 13 Pro. 

Конгресът в Барселона започва на 27 февруари и продължава до 2 март, но производителите често имат премиери и в двата дни преди това. 

От въпросния смартфон се очаква да има камера с 1" сензор и подкрепена от Leica, да се базира на премиум чипсета Snapdragon 8 Gen 2 и да бъде с голям дисплей с Quad HD+ резолюция.

Ако китайците действително планират толкова голям анонс за след месец и половина, много скоро вероятно ще чуем още подробности. 

Xiaomi 13

Появи се и постер, който анонсира участието на Xiaomi на MWC 2023.

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer