НачалоНовиниНякои модели Samsung Galaxy се предлагат с безплатни Galaxy Buds 2 и YouTube Premium

Някои модели Samsung Galaxy се предлагат с безплатни Galaxy Buds 2 и YouTube Premium

826
Написана от  nixanbal 29 ноември 2021
Някои модели Samsung Galaxy се предлагат с безплатни Galaxy Buds 2 и YouTube Premium

А1 обяви, че клиентите, които закупят от тях някои от популярните смартфони Galaxy на Samsung, ще ги получат в комплект с безплатни слушалки Galaxy Buds 2, както и с абонамент за услугата YouTube Premium за срок от 4 месеца. В кампанията влизат основно модели от висок клас на корейския производител. 

Смартфоните, които влизат в кампанията, са двата нови сгъваеми модела Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3, моделите от серията Galaxy S21, както и подгласникът на миналогодишните флагмани Galaxy S20 FE.

Промоцията е валидна в периода 29 ноември - 31 декември 2021 г. или до изчерпване на количествата смартфони/слушалки, като важи за покупка онлайн или в магазините на А1. От оператора уточняват, че S20 FE влиза в кампанията, само ако е закупен онлайн. 

Освен компактните безжични слушалки Galaxy Buds 2, които са най-новият модел на Samsung, клиентите ще получат и 4 месеца безплатен достъп до YouTube Premium. 

Подробности вижте тук https://www.a1.bg/samsung-buds2-promo

Допълнена към 17 часа, 29.11.21 г.: Кампанията, оказва се, е достъпна при всички оператори и някои вериги магазини за техника. Детайли тук https://www.samsung.com/bg/mobile/galaxygifts/ 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer