НачалоНовиниОчаква се и ултрашироката камера на iPhone 14 Pro да снима по-добре при ниска осветеност

Очаква се и ултрашироката камера на iPhone 14 Pro да снима по-добре при ниска осветеност

622
Написана от  dessyteneva 30 август 2022
Очаква се и ултрашироката камера на iPhone 14 Pro да снима по-добре при ниска осветеност

Apple вече обяви събитие за 7 септември, на което очакваме премиерата на новите модели iPhone 14. И въпреки че вече знаем много неща за тях, все още има детайли, които не са известни. Такава е например новата информация за ултрашироката камера на iPhone 14 Pro. Тя ще има по-добра производителност при слаба осветеност, което заедно с другите подобрения по версиите Pro ще увеличи цената на двата топмодела, прогнозира известният анализатор Минг-Чи Куо.

Куо твърди, че новите Pro модели ще имат нов ултраширок сензор с размер на пиксела 1.4 μm спрямо 1 μm при iPhone 13 Pro, което ще подобри заснемането на изображения при ниска осветеност, тъй като ще се улавя много повече светлина.

Припомням ви, че досега имахме детайли за основната камера на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro, според които тя ще използва също нов 48 МР сензор. Той ще разчита на технология за обединяване на 4 пиксела в 1, което също е в посока по-добри снимки при ниска осветеност. Те отново ще бъдат 12 МР. 

До премиерата на iPhone 14 на 7 септември остават броени дни, така че много скоро ще разберем дали изтеклата до момента информация е коректна.

Изображението е от @ianzelbo

5-те най-важни нови екстри на Samsung Galaxy S24 Ultra

След като първоначалният шум около премиерата на серията Galaxy S24 в Сан Хосе поотмина, време е да си поговорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer