НачалоНовиниОчаква се Samsung да предложи Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 в нови цветове

Очаква се Samsung да предложи Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 в нови цветове

1211
Написана от  dessyteneva 05 май 2022
Очаква се Samsung да предложи Galaxy Z Flip 4 и Z Fold 4 в нови цветове

Очаква се Samsung да представи Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4 през август и слуховете за двете устройства стават все повече в последните седмици. Последната информация за тях идва от анализатора Рос Янг, който твърди, че двата смартфона със сгъваеми дисплеи ще пристигнат в нови цветове.

Позовавайки се на собствените си източници в индустрията, Янг пише, че Galaxy Z Flip 4 ще бъде наличен в четири цветови варианта – златисто, сиво, светлосиньо и бледовиолетово. Това би означавало, че Samsung ще подмени с нови опции черния, зеления и ваниловия вариант, познати от Galaxy Z Flip 3.

Разбира се, Galaxy Z Flip 4 може да е достъпен и в други цветове. Също като Galaxy Z Flip 3, и тази година може да има допълнителен избор и дори възможност за персонализация на дизайна през официалния сайт на компанията.

Screenshot 2022-05-06 at 8.39.57

Що се отнася до Galaxy Z Fold 4 - Янг твърди, че устройството ще се предлага в бежово, черно и сиво. Това означава, че Samsung ще подмени зелената и сребриста версия на Fold 3, но ще запази класическото черно. 

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer