НачалоНовиниОчаквано: Батерията на Apple Watch ще издържа колкото на повечето смартчасовници

Очаквано: Батерията на Apple Watch ще издържа колкото на повечето смартчасовници

3001
Написана от  nixanbal 23 януари 2015
Очаквано: Батерията на Apple Watch ще издържа колкото на повечето смартчасовници

Батерията на първия умен часовник на Apple може да бъде изтощена за по-малко от 3 часа, ако решите да разцъкате някоя игра на устройството и се унесете в геймплея. В смесен режим Apple Watch ще издържа около денонощие. Информация за живота на батерията на все още очакваното на пазара устройство дойде от 9to5mac.com, тъй като до момента производителят не разкрива официални детайли за това. 

Още при анонса на часовника се заговори, че батерията му ще изисква ежедневно зареждане и днес тази информация се потвърждава. 

Според новите данни Apple Watch ще издържа около 2.5 часа интензивно използване на тежки игри и приложения, до 3.5 часа работа с по-леки приложения или 4 часа ползване на стандартното фитнес приложение. 

Все още са изключение часовниците, които издържат повече от 1-2 дни с едно зареждане

Apple цели около 19 часа живот на батерията при смесено ползване - т.е. при нормална работа с часовника, но не е ясно дали ще успее да постигне таргета. В стендбай режим устройството би трябвало да издържа до 3 дни.

Припомням ви, че Apple Watch е първият умен часовник на Apple, който беше представен през септември 2014 г., а на пазара се очаква преди края на март. 

За съжаление, дори с iPhone в джоба си, пропускам Apple Watch. Предвид слабата батерия и високата цена (от $350 до... много) сделката не звучи разумно, но ще се радвам да споделите своето мнение в коментарите отдолу...

Xiaomi представи серията Redmi Note 13 на регионално събитие в Букурещ

Здравейте от Букурещ, Румъния, където току-що приключи регионалната премиера на най-новите смартфони от Xiaomi в серията Redmi Note 13. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer