НачалоНовиниОчилата за виртуална реалност Xiaomi Mi VR Play са поредният продукт на китайците

Очилата за виртуална реалност Xiaomi Mi VR Play са поредният продукт на китайците

3001
Написана от  nixanbal 04 август 2016
Очилата за виртуална реалност Xiaomi Mi VR Play са поредният продукт на китайците

Китайците от Xiaomi позакъсняха, но след като вече имат продукти в почти всяка категория, за която си помислите, днес обявиха и своите първи VR очила. Xiaomi Mi VR Play дебютираха в Китай и все още не са на пазара, но предлагат лесна работа и нетрадиционен дизайн с цип и избор от различни визии. 

Mi VR Play са изработени от леки материали, така че да са удобни за продължително ползване. Очилата работят на принципа на Gear VR и телефонът се прибира в специално отделение, което се затваря с цип - уж за повече сигурност.

Xiaomi Mi VR Play

Xiaomi ще позволява на потребителите да избират дизайна на очилата и показа шест различни предложения, сред които такива с джинсов, цветен и леопардов (???) десен.

xiaomi mi vr headset personalisation

Mi VR Play може да се използва със смартфони с диагонал на екрана между 4.7" и 5.7". 

Xiaomi Mi VR Play

Китайците пускат за родината си и собствена VR платформа с приложението Mi VR App, където вероятно ще бъдат събрани всички китайски сериали и друго съдържание за достъп през очилата. 

Xiaomi Mi VR Play

Xiaomi първоначално ще разпространява очилата си сред бета тестери, които ще могат да купят очилата за жълти стотинки, стига да бъдат избрани. 

Samsung Galaxy Z Fold6 предлага нови пропорции на външния екран, по-тънко и леко тяло

Samsung току-що представи в Париж новите си смартфони със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. За компактния…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer