НачалоНовиниОфициалната премиера на HTC 10 е на 12-и април

Официалната премиера на HTC 10 е на 12-и април

3338
Написана от  nixanbal 23 март 2016
Официалната премиера на HTC 10 е на 12-и април

След като изчака всички конкуренти да представят своите нови топмодели за 2016 г., HTC е на ход. Тайванците отдавна пускат тийзъри за предстоящия си нов флагман, а сега обявиха и кога можем да го очакваме официално. Датата е 12-и април.

Не става ясно дали HTC ще организира събития в изброените три града - Ню Йорк, Лондон и Тайпе. Посочено е, че повече информация на тази дата ще има на htc.com, което подсказва, че тайванците може да организират премиера подобна на тази на HTC One A9. При нея представител на компанията показа новия модел на фона на празна зала, а "събитието" беше излъчвано онлайн. 

Иначе изображението съдържа познатата вече реплика "Признаваме. Обсебени сме... но в добрия смисъл.". HTC всъщност са обсебени от идеята да направят новия си топмодел най-добрия досега. А освен това се надявам да се постараят да го направят и поне толкова добър, колкото тези на Samsung и LG.  

HTC 10 е make it or break it за компанията. Стискаме им палци!

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer