НачалоНовиниОфициални изображения разкриват дизайна на Google Pixel Fold

Официални изображения разкриват дизайна на Google Pixel Fold

1050
Написана от  nixanbal 29 април 2023
Официални изображения разкриват дизайна на Google Pixel Fold

Остават по-малко от две седмици до премиерата на първия смартфон със сгъваем дисплей на Google - Pixel Fold. Устройството вече многократно се е появявало в новинарския поток, включително с неофициални изображения, но този път @evleaks споделя нещо по-добро. Това тук са вероятно първите официални маркетинг изображения на Pixel Fold, които много скоро ще видим в сайта на Google. 

От кадрите виждаме външния дисплей на смартфона, който би трябвало да е с 5.8" диагонал и ще има централно изрязана в горната част селфи камера. 

Pixel Fold

Плочката на гърба ще бъде овална и ще събира тройната основна камера, като единият обектив изглежда ще бъде с перископна система за повече оптичен зуум.

Pixel Fold

По-късно беше споделено изображение и на основния разгъващ се екран, за който се потвърждава, че ще има доста странни и дебели рамки. Предстои да разберем от Google на какво се дължи това решение.

Google Pixel Fold

Google Pixel 7A

Pixel 7A

Премиерата на Pixel Fold се очаква на 10 май по време на конференцията за разработчици Google I/O. Също на нея очакваме и дебюта на по-достъпния Google Pixel 7A, който ще предлага 90 Hz дисплей, нов чипсет и безжично зареждане като основни подобрения спрямо 6A.  

6 НЕЩА за новите Neo QLED телевизори на Samsung

Стартът на Световното първенство по футбол в Катар 2022 е повод за много потребители да се замислят за ъпгрейд на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer