НачалоНовиниОфициално изображение разкрива Samsung Galaxy S6 и Galaxy Edge с двойно извит дисплей

Официално изображение разкрива Samsung Galaxy S6 и Galaxy Edge с двойно извит дисплей

5224
Написана от  nixanbal 06 февруари 2015
Официално изображение разкрива Samsung Galaxy S6 и Galaxy Edge с двойно извит дисплей

Три седмици ни делят от официалната премиера на новия флагман на Samsung, а информация и снимки за него не спират да излизат. Сега Cnet Korea има нещо по-интересно - официално изображение, което показва части от дизайна на новия Galaxy S6, а също и на версията му с извит дисплей - Galaxy Edge. 

Най-вляво в кадъра вероятно е тъкмо Galaxy S6, а следващите две устройства го представят в протектори. За дизайна на апарата виждаме, че ще предлага тънък профил, вероятно с метална рамка и подаваща се от тялото камера. Там са още пулсомерът и светкавицата.

Все още не знаем от какво е направен гърбът, но имаше всякакви спекулации - метал, стъкло и други. 

samsung-galaxy-s6-metal-frame

Тези дни се появи и снимка на металната рамка на Galaxy S6, която подсказва, че Samsung отново са заимствали идеи от iPhone и долната част изглежда много близка до iPhone 6. 

Двете устройства най-вдясно пък би трябвало да представят новия Galaxy Edge - версията на S6 с извит дисплей. И понеже моделът се вижда и от двете страни - изглежда дисплеят наистина ще прелива и наляво и надясно. Това ще е разлика спрямо Galaxy Note Edge, където извивката беше само в единия край на екрана. 

Извивката от изображението по-горе съвпада и със силуета на смартфон, който Samsung разпространи в официалната си покана. 

Samsung Galaxy EDGE

Официалният анонс е на 1 март, а в nixanbal.com ще научите всичко от мястото на събитието!

източник

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer