НачалоНовиниОфициално: OnePlus 10 Pro излиза през януари

Официално: OnePlus 10 Pro излиза през януари

913
Написана от  nixanbal 21 декември 2021
Официално: OnePlus 10 Pro излиза през януари

Вече се появи богата галерия изображения на OnePlus 10 Pro, който е следващият модел от висок клас на китайската компания, част от групата на BBK Electronics. Очаква се отново устройството да бъде със сериозен акцент върху камерата, която ще бъде подкрепена от Hasselblad, а вече знаем и кога се очаква премиерата му.

OnePlus 10 Pro ще бъде обявен през януари. Това сподели в социалната мрежа Weibo самият шеф на компанията Пийт Лау, който написа "OnePlus 10 Pro, ще се видим през януари.".

Точната дата не е ясна, но това решение на OnePlus означава сериозна промяна в стратегията, защото досега флагманите им излизаха през пролетта. OnePlus 9 Pro например беше официално показан в края на март. 

За OnePlus 10 Pro се говори, че няма да видим драстични промени спрямо предшественика му, като разликите ще бъдат основно в чипсета (Snapdragon 8 Gen 1), по-бързото зареждане и камерата. При камерата всъщност се надявам да видим по-сериозна намеса на Hasselblad, които при OnePlus 9 Pro не дадоха много от себе си, но пък направиха заявка партньорството да се задълбочава през следващите години. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer