НачалоНовиниОфициално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

1603
Написана от  nixanbal 03 януари 2024
Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието ще се състои на 17 януари в Сан Хосе, Калифорния, а голяма новина, която аз имам да ви съобщя, е, че nixanbal.com ще бъде единствената българска технологична медия, която ще присъства на живо.

На 17 януари, в 20 часа българско време, Samsung ще представи трите смартфона от серията Galaxy S24 - S24, S24+ и S24 Ultra. Това ще са първите модели на компанията, при които акцентът ще бъде генеративният изкуствен интелект, наричан от производителя Galaxy AI. 

Вече видяхме немалко за серията Galaxy S24, но всички детайли с разказ, снимки и видео в nixanbal.com и социалните мрежи на сайта ще ви разкажа след точно две седмици, директно от Сан Хосе. 

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer