НачалоНовиниОфициално: Samsung представя най-значимата Galaxy S серия смартфони на 9 февруари

Официално: Samsung представя най-значимата Galaxy S серия смартфони на 9 февруари

1688
Написана от  nixanbal 26 януари 2022
Официално: Samsung представя най-значимата Galaxy S серия смартфони на 9 февруари

След седмици на слухове и спекулации, току-що Samsung официално обяви, че премиерата на новите смартфони Galaxy S22 ще се състои на 9 февруари. Събитието ще бъде отново само в онлайн формат, като на него корейците обещават да представят "най-значимата S серия" досега. 

В поканата до медиите се казва, че "За да създадем устройствата, които ни водят напред, с които да пренапишем бъдещето и да разпръснем светлина в тъмнината, ние трябва да излезем от стандартите си за това какво е възможното със смартфона.".

Това може да звучи като обичайните клишета към всеки анонс, но всъщност "пренапишем" е препратка към въвеждането на писалката S Pen към Galaxy S22 Ultra, а "разпръснем светлина в тъмнината" със сигурност е свързано с подобрено представяне на камерата при ниска осветеност.  

Samsung определя тази нова серия S като "noteworthy" - т.е. нещо, което си струва да се отбележи или заслужава внимание, защото е важно или интересно. И тази дума е ясно подсказка за сливането на серията Galaxy Note с Galaxy S.

Събитието ще можете да гледате онлайн в реално време на 9 февруари от 17 часа българско време на адрес www.samsung.com/bg.

5 НЕЩА за Mac периферията на Logitech

Вече няколко години използвам супер способната мишка MX Master 3 на Logitech, а от няколко дни при мен е цялата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer