НачалоНовиниОфициално: Samsung представя нови смартфони Galaxy на 17 март

Официално: Samsung представя нови смартфони Galaxy на 17 март

822
Написана от  nixanbal 10 март 2021
Официално: Samsung представя нови смартфони Galaxy на 17 март

След като се появиха слухове преди няколко дни, днес Samsung официално потвърди, че на 17 март ще представи нови смартфони Galaxy. Компанията анонсира през януари топмоделите си от серията Galaxy S21, а сега най-вероятно фокусът ще бъде върху средния клас и две устройства Galaxy A. 

Корейците пуснаха кратко видео със заглавие Galaxy Awesome Unpacked, което се връзва идеално с по-младежки ориентираната серия Galaxy A. 

На 17 март всъщност очакваме да видим Galaxy A52 и Galaxy A72 - смартфони от среден клас, които обичайно не получават специално събитие, но този път Samsung изглежда иска да постави сериозен акцент върху тази серия. 

Говори се, че някои от екстрите на по-скъпите смартфони ще бъдат пренесени в серията Galaxy A, сред които 120 Hz опресняване на дисплея, защита от прах и вода, както и оптична стабилизация за основната 64 МР камера. 

Припомням ви, че миналата година Galaxy A51 беше сред най-продаваните смартфони в света, ревютата и на Galaxy A51 (цък за ревюто), и на предходния Galaxy A50 (цък за ревюто) са сред най-гледаните и в nixanbal.com, така че очакванията към новия Galaxy A52 изглежда са още по-високи. 

Разбира се, и двете устройства ще имат 5G, но се говори и за 4G версии за някои пазари. 

Междувременно в мрежата се появи видео с разопаковане и преглед на основните характеристики на Galaxy A52, което можете да гледате по-долу (докато не бъде свалено).

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer