НачалоНовиниОфициално: Sony ще представи нов смартфон Xperia на 17 септември

Официално: Sony ще представи нов смартфон Xperia на 17 септември

1001
Написана от  nixanbal 27 август 2020
Официално: Sony ще представи нов смартфон Xperia на 17 септември

След като по-рано се появиха изображения на все още необявения смартфон Xperia 5 II, днес Sony анонсира официално събитие за 17 септември. На него японците обещават нов продукт от семейството Xperia и това е много вероятно да бъде тъкмо Xperia 5 II. 

Всъщност не става дума за събитие в традиционния му вид, в който смартфоните бяха представяни пред публика на живо. По-скоро премиерата ще се състои с онлайн стрийм на презентация или дори само с публикуване на прессъобщение за новия продукт. 

А за въпросния смартфон Xperia 5 II се очаква да последва дизайна на флагмана Xperia 1 II, като ще има вероятно идентична тройна 12 МР камера с оптика ZEISS, но не и 3D ToF сензор. Моделът ще бъде по-компактен, но с топконфигурация, като предстои да разберем дали ще използва Snapdragon 865 или най-новия Snapdragon 865+. 

Sony-Xperia-5-II-AH-5

Много любопитна информация от сайта Android Headlines гласи, че Xperia 5 II ще има 6.1" Full HD+ HDR OLED дисплей със 120 Hz опреснителна честота. Последното е много сериозен ъпгрейд над топмодела Xperia 1 II, който, макар и с 4K резолюция, поддържа едва 60 Hz опресняване, макар и с технология, която премахва размазванията при скролиране. 

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer