НачалоНовиниOne UI 4.1.1 носи нови функции за по-старите сгъваеми модели на Samsung

One UI 4.1.1 носи нови функции за по-старите сгъваеми модели на Samsung

663
Написана от  dessyteneva 06 септември 2022
One UI 4.1.1 носи нови функции за по-старите сгъваеми модели на Samsung

По-старите модели смартфони със сгъваем дисплей на Samsung скоро ще получат актуализация до One UI 4.1.1, а заедно с нея и някои нови функции, познати от новообявените модели Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4. Това включва жестове за мултитаскинг, оптимизации за по-голям дисплей, усъвършенствани приложения и Taskbar.

One UI 4.1.1 вече беше пуснат като ъпдейт за Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3. По-късно актуализацията ще пристигне и за Fold 2 и Flip 2, въпреки че няма точна дата за това.

One UI 4.1.1

Собствениците на по-старите модели смартфони със сгъваем дисплей ще получат новия Taskbar, позволяващ бързо превключване между приложенията, както и drag-and-drop за създаване на разделен екран. Ще има и нов жест с два пръста за незабавно превключване от цял екран към pop-up прозорци или разделяне на екрана за повече продуктивност.

One UI 4.1.1

Освен това допълнителните функции за Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 са свързани с възможност за промяна на настройките, извършване на повиквания и отговор на текстови съобщения от външния дисплей, както и селфита с основната камера с помощта на Rear Cam Selfie.

One UI 4.1.1

One UI 4.1.1

One UI Watch 4.5, която пристигна с Galaxy Watch 5, сега ще стане достъпна и за Galaxy Watch 4 и 4 Classic. Тя ще донесе шест нови интерактивни циферблата, допълнителни персонализации и нова QWERTY клавиатура, но все още няма точна дата за ъпдейта.

One UI 4.1.1

Избрани функции от One UI Watch 4.5 ще пристигнат към края на септември и за Galaxy Watch 3 и Watch Active 2 и сред тях са два нови циферблата, анализ на хъркането, поддръжка за измерване на кръвно налягане и ЕКГ в приложението Samsung Health Monitor.

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer