НачалоНовиниOnePlus 10 Pro може да не предложи сериозен ъпгрейд в оптичния зуум

OnePlus 10 Pro може да не предложи сериозен ъпгрейд в оптичния зуум

951
Написана от  nixanbal 22 ноември 2021
OnePlus 10 Pro може да не предложи сериозен ъпгрейд в оптичния зуум

Преди дни се появиха първи изображения, които разкриват как би могъл да изглежда следващият топмодел на OnePlus - OnePlus 10 Pro. От тях се вижда, че камерата ще бъде сериозен акцент от дизайна на апарата, като върху плочката й отново ще грее логото на Hasselblad. Оказва се обаче, че не се очакват сериозни промени по оптичното приближение. 

OnePlus няма да предложи ъпгрейд в оптичния зуум при OnePlus 10 Pro, твърди популярният в социалната мрежа Weibo профил Digital Chat Station. Според него смартфонът няма да има перископна система и може отново да позволява максимум 3.3х оптичен и максимум 30х цифров зуум. 

От камерата на OnePlus 10 Pro обаче очакваме други подобрения, макар и на този етап те да не са съвсем ясни. Компанията обаче сключи дългосрочно партньорство с Hasselblad в началото на 2021 г., което започна с OnePlus 9 и което се очаква да бъде доразвито през годините. 

Иначе за самия телефон се очаква да използва най-новия чипсет от висок клас на Qualcomm, засега Snapdragon 898, солидна батерия с бързо зареждане и около 6.7" двойноизвит AMOLED екран.

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer