НачалоНовиниOnePlus 9 Pro вече се продава в България + подарък безжични слушалки

OnePlus 9 Pro вече се продава в България + подарък безжични слушалки

1442
Написана от  nixanbal 06 април 2021
OnePlus 9 Pro вече се продава в България + подарък безжични слушалки

OnePlus 9 Pro, който беше обявен в края на март, вече е на българския пазар. Страната ни е една от първите в Европа, които получават достъп до новия топмодел на китайския бранд, като за момента се предлага само една негова версия. 

OnePlus 9 Pro е интересен по много причини, но акцентът при него със сигурност е четворната камера, съвместно разработена с Hasselblad. Подробности за характеристиките му можете да видите в този материал или в това видео

Колкото до пазарния дебют на модела у нас - засега тук е налична само по-достъпната версия с 8 GB RAM и 128 GB вградена памет, която се продава за 1799 лв. без договор. 

Офертата е налична в Технополис и в комплект със смартфона идват компактните безжични слушалки OnePlus Buds Z, чиято самостоятелна цена при същия търговец е 129.99 лв. 

На пазара тепърва очакваме и по-скъпата версия на OnePlus 9 Pro (12 GB RAM + 256 GB памет), както и неговия подгласник OnePlus 9, също в две версии. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer