НачалоНовиниOnePlus може да премахне "Pro" от името на следващия си флагман

OnePlus може да премахне "Pro" от името на следващия си флагман

695
Написана от  nixanbal 17 октомври 2022
OnePlus може да премахне "Pro" от името на следващия си флагман

Следващият флагман на OnePlus, очакван първоначално под името OnePlus 11 Pro, ще се появи просто като OnePlus 11. Това споделя в Twitter @maxjambor, който обаче твърди, че устройството ще бъде с премиум спецификации. 

Отпадането на Pro от името на OnePlus 11 би могло да означава някаква промяна в схемата с имената за китайския бранд, но може и да подсказва, че догодина ще има разместване на анонсите. Вместо Pro версията да се появи в началото на 2023 г., тогава ще бъде обявен OnePlus 11. Дали модел Pro се задава на по-късен етап, или пък през втората половина на годината ще видим 11T - все още няма потвърждение на това. 

От OnePlus 11 очакваме да предлага топ конфигурация, начело с новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2 на Qualcomm, задаващ се по-късно тази година.

Апаратът може да предложи още 6.7" Quad HD+ AMOLED дисплей със 120 Hz опресняване, 16 GB RAM + 256 GB памет, 50 МР основна камера + 48 МР ултраширока + 32 МР за 2х оптичен зуум, 5000 mAh батерия и 100 W зареждане. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer