НачалоНовиниOnePlus Nord 2 5G ще използва модифициран чипсет MediaTek Dimensity 1200-AI

OnePlus Nord 2 5G ще използва модифициран чипсет MediaTek Dimensity 1200-AI

813
Написана от  nixanbal 08 юли 2021
OnePlus Nord 2 5G ще използва модифициран чипсет MediaTek Dimensity 1200-AI

OnePlus скоро ще представи още един модел от серията си смартфони от среден клас Nord, който ще бъде наследник на оригиналния OnePlus Nord от 2020 г. Това подсказва, че устройството ще бъде и най-високо позиционираният представител на серията досега, а днес имаме и официално потвърждение за чипсета, който ще използва Nord 2 5G. 

OnePlus обяви, че е работила в тясно сътрудничество с MediaTek по чипсета за техния OnePlus Nord 2 5G. Смартфонът ще се базира на Dimensity 1200-AI, който изглежда ще бъде модифициран и ще предлага специфични подобрения при този смартфон, особено в посока изкуствен интелект,  камера, дисплей и гейминг. 

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus за пореден път нарича свое устройство "убиец на флагмани". Докато допреди години обаче това бяха моделите от основната серия, днес "убиецът" е смартфон от среден клас, тъй като компанията също започна да предлага скъпи апарати и се изравни с конкуренцията по този показател.

Подробности за спецификациите на OnePlus Nord 2 5G вижте в този материал - цък

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer