НачалоНовиниOnePlus Nord N20 5G може да се появи в Европа през февруари

OnePlus Nord N20 5G може да се появи в Европа през февруари

599
Написана от  nixanbal 19 януари 2022
OnePlus Nord N20 5G може да се появи в Европа през февруари

В края на 2021 г. се появиха изображения, които разкриха дизайна на OnePlus Nord N20 5G - смартфон от среден клас на китайската компания, който до днес все още не е излязъл официално. Информация от нов източник обаче твърди, че премиерата на Nord N20 ще се състои до седмици. 

OnePlus Nord N20 5G изглежда ще бъде нов модел от среден клас, който ще предлага 5G свързаност.

Устройството ще разполага с 6.43" AMOLED дисплей, тройна основна камера и чипсет Snapdragon 695. Дизайнът изглежда доста приятно и като сериозна промяна спрямо предходния Nord N10. Последният между другото се появи в България за около 639 лв., така че това трябва да е ориентир и за N20. 

Новата информация от @heyitsyogesh сега гласи, че OnePlus ще пусне Nord N20 5G в Европа през февруари. През март пък ще видим европейската премиера на флагмана OnePlus 10 Pro, който вече беше обявен, но само за Китай. 

Същият източник твърди, че OnePlus планира междувременно да пусне и други продукти, сред които слушалки, телевизори и други. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer