НачалоНовиниOnePlus Open ще бъде почти идентичен с Oppo Find N3

OnePlus Open ще бъде почти идентичен с Oppo Find N3

473
Написана от  nixanbal 03 октомври 2023
OnePlus Open ще бъде почти идентичен с Oppo Find N3

OnePlus Open и Oppo Find N3 са съвместно разработени от един и същи екип и ще бъдат два смартфона със сгъваем дисплей, които са идентични, но се продават под различни брандове, на различни пазари и с различен маркетингов подход. Това обяви самият Пийт Лау, съосновател на OnePlus, който също така заяви, че първият им модел със сгъваем екран ще бъде най-добрият в тази категория досега. 

Независимо колко сходни ще са двата модела, много вероятно е Oppo Find N3 отново да бъде запазен само за китайския пазар, а OnePlus Open да се появи на международната сцена.

image-2-1

Това ще бъде първият сгъваем смартфон на OnePlus, поради което и интересът към тяхното устройство е още по-голям. Дизайнът на Open до голяма степен беше разкрит, при това съвсем официално, като стана ясно, че двете му страни ще прилепват идеално в затворено положение и механизмът на сгъване ще бъде много силен.

image-1-1

Пантата на OnePlus Open (Oppo Find N2) ще бъде с 31 компонента по-малко спрямо Find N2 и ще бъде с 37% по-силна, обяви шефът на компанията. Освен това апаратът ще запази характерния за марката "alert slider" - физически превключвател между тих режим, вибрация и режим на звънене. Очаква се моделът да предложи 7.82" разгъващ се дисплей и 6.31" външен екран. 

Анонсът се задава на 18 октомври, а цялото интервю с Пийт Лау гледайте отдолу:

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer