НачалоНовиниOnePlus показа официални изображения на необявения си топмодел с камера Hasselblad

OnePlus показа официални изображения на необявения си топмодел с камера Hasselblad

678
Написана от  nixanbal 04 януари 2022
OnePlus показа официални изображения на необявения си топмодел с камера Hasselblad

Китайците от OnePlus подготвят премиерата на новия си топмодел OnePlus 10 Pro, който днес разкриха предпремиерно как ще изглежда. Дизайнът на устройството се припокрива с изтеклите преди месеци кадри, като акцентът е плочката с основната камера и логото на Hasselblad върху нея. 

Изображенията представят двете цветови версии, в които ще се предлага OnePlus 10 Pro - черна и зелена, или Volcanic Black и Emerald Forest, както ги нарича производителят. 

Дизайнът е сериозно променен спрямо миналогодишния OnePlus 9 Pro, като акцентът тук е голямата плочка на основната камера с логото Hasselblad. Плочката е ясна препратка към дизайна, който Samsung въведе в началото на 2021 г. със серията Galaxy S21 - при нея основната камера беше продължение на страничната метална рамка и при OnePlus нещата са доста сходни. 

OnePlus 10 Pro

Колкото до логото Hasselblad - това ще бъде вторият модел, съвместно разработен с шведския бранд, който ще помогне за създаването на по-добра камера за OnePlus 10 Pro. Как точно и каква е била намесата му - ще разберем при премиерата на устройството. 

Припомням ви, че според по-ранни слухове основната камера на OnePlus 10 Pro ще включва 48 МР главен сензор, 50 МР с ултраширок обхват и 8 МР с телеобектив, а селфи камерата ще бъде 32 МР. 

Black PC

От кратко тийзър видео към изображенията се вижда и част от вътрешността на OnePlus 10 Pro, като акцентът в конфигурацията очаквано ще бъде Snapdragon 8 Gen 1 - новият премиум чипсет на Qualcomm. Очаква се той да бъде в компанията на 8/12 GB RAM и 128/256 GB памет, а батерията да бъде 5000 mAh. 

Screenshot 2022-01-04 at 9.46.25

Представянето на OnePlus 10 Pro се очаква на 11 януари, като е възможно тогава да бъде показан само за Китай, а в Европа да дойде по-късно. 

Samsung представи Galaxy S22 и S22+ с 50 МР камери и по-компактни размери

Заедно с премиум модела Galaxy S22 Ultra, който е единственият в серията с прибиращ се в корпуса стилус S Pen,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer