НачалоНовиниOnePlus пусна собствена версия на Android - заменя Cyanogen с OxygenOS

OnePlus пусна собствена версия на Android - заменя Cyanogen с OxygenOS

2921
Написана от  nixanbal 06 април 2015
OnePlus пусна собствена версия на Android - заменя Cyanogen с OxygenOS

OnePlus обявиха с леко закъснение собствена операционна система за смартфона си One, която се базира на Android и заменя използвания досега софтуер на Cyanogen. Новата OxygenOS вече може да бъде изтеглена и инсталирана.

OxygenOS изглежда много близка до чистия Android 5.0 Lollipop и според производителя акцентът при нея е да бъде лека и да предлага само най-важните екстри. Производителността и животът на батерията ще бъдат с предимство за OnePlus при разработката на софтуера и в бъдеще.

OnePlus OxygenOS

В първото издание на OxygenOS ще са въведени нови екстри като стартиране на приложения с изписване на буква върху изключен екран, по-добър файлов мениджър, бързи настройки с опция за модификация.  

OxygenOS може да се свали от тук и потребителите ще трябва да следват инструкции, с които ръчно да я инсталират на своя OnePlus One. Новият модел, очакваният по-късно тази година OnePlus Two обаче, би трябвало да пристигне директно с този софтуер. 

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer