НачалоНовиниOnePlus ще представи първата си клавиатура на 7 февруари

OnePlus ще представи първата си клавиатура на 7 февруари

442
Написана от  nixanbal 24 януари 2023
OnePlus ще представи първата си клавиатура на 7 февруари

На 7 февруари OnePlus ще представи новия си топмодел OnePlus 11 за Европа, но това няма да е единственият анонс на китайската компания в този ден. Оказва се, че компютърната клавиатура OnePlus, за която вече чухме, също ще дебютира на това събитие. 

механична клавиатура OnePlus

OnePlus подготвя първата си клавиатура, която ще бъде механична и съвместно разработена с Keychron. За продукта досега се загатваше, че ще предлага възможност за пълно модифициране от потребителите, а днес имаме и тийзър видео, което леко повдига завесата над дизайна.

механична клавиатура OnePlus

От клипа се вижда, че първата клавиатура на OnePlus ще използва характерните за марката цветове, включително бяло, различни нюанси на сивото и червени акценти - например за клавишите Esc и Enter. Има и прозрачо копче, което изглежда като въртяща се кристална коронка в горния десен ъгъл, но не е ясно за какво ще служи то. 

механична клавиатура OnePlus

Клавиатурата ще може да се използва с Mac и c Windows, ще се зарежда през USB-C и ще може да се ползва безжично или свързана към компютъра. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer