НачалоНовиниOppo Find N е първият смартфон със сгъваем дисплей на компанията, излиза на 15 декември

Oppo Find N е първият смартфон със сгъваем дисплей на компанията, излиза на 15 декември

1365
Написана от  nixanbal 09 декември 2021
Oppo Find N е първият смартфон със сгъваем дисплей на компанията, излиза на 15 декември

Китайската компания Oppo обяви първия си смартфон със сгъваем дисплей. Неговото име е Oppo Find N и пълното му представяне ще се състои на 15 декември, но още сега главният продуктов директор на Oppo, Пийт Лау, сподели някои детайли за него.

Find N е първият смартфон със сгъваем дисплей на Oppo, който е резултат от 4 години интензивни проучвания и разработки и идва след 6 поколения прототипи, сподели в блог публикация Лау.

Този модел олицетворява бъдещето на смартфоните според Oppo, които признават, че може да не са първите със сгъваем телефон на пазара, но са искали да бъдат напълно готови и да предложат отлично изживяване, вместо да бързат да отговорят на тенденциите. 

Oppo Find N

При създаването на Find N компанията е следвала два основни принципа - устройството да бъде красиво и да бъде полезно и лесно за използване. 

Лау твърди, че с този модел е решен проблемът с браздата, която е видима при сгъвката на екрана. Той прави заявка, че това е смартфонът с "може би най-добрата панта и дисплей, правени досега".

Oppo Find N

От краткото тийзър видео, споделено в социалните мрежи, се вижда, че дизайнът на Oppo Find N ще напомня този на Galaxy Z Fold, само че с по-широк външен екран.

Детайлите и цената очакваме при премиерата на 15 декември. 

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer