НачалоНовиниОще един източник очаква премиерата на Samsung Galaxy S24 да бъде през януари в САЩ

Още един източник очаква премиерата на Samsung Galaxy S24 да бъде през януари в САЩ

1320
Написана от  nixanbal 03 ноември 2023
Още един източник очаква премиерата на Samsung Galaxy S24 да бъде през януари в САЩ

Преди време излезе първоначална информация, че Samsung планира да изтегли премиерата на флагман серията Galaxy S24 за по-ранна дата, като се заговори за средата на януари. Нов източник сега повтаря тази прогноза, като посочва 17 януари 2024 г.

Премиерата на смартфоните Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra е насрочена за 17 януари, като събитието ще се състои в Сан Франциско, САЩ, твърди корейският SBS Biz, цитиран от SamMobile. Това е по-рано от обичайния февруарски анонс за серията, но не е изключение - и в миналото серията S е дебютирала в първия месец от годината. 

Припомням ви, че тази година Galaxy S23 дебютираха на 1 февруари, също в Сан Франциско, така че анонсът догодина изглежда ще бъде изтеглен с две седмици по-рано. 

Samsung-Galaxy-S24-Ultra-Concept

За Galaxy S24 очакваме Samsung да се върне към стратегията си да използва чипове и от Qualcomm, и от собствените си Exynos. Добрата новина е, че премиум моделът Galaxy S24 Ultra ще има само една версия - със Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. 

F90m1ABaAAAojPa

Същият източник посочва още, че Galaxy S23 FE, обявен преди няколко седмици, ще бъде на пазара в Южна Корея на 1 декември, а това означава, че около или малко след тази дата би трябвало да го видим и у нас. 

Изображенията по-горе не са официални и са дело на https://twitter.com/technizoconcept

Yettel TV и телевизията, която оживя на всички екрани

Преди малко повече от година Yettel пусна своя интерактивна телевизия, с която адресира онези предимно млади хора, нямащи навика (и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer