НачалоНовиниОще снимки разкриват металния корпус на HTC 10 от всеки ъгъл

Още снимки разкриват металния корпус на HTC 10 от всеки ъгъл

3278
Написана от  nixanbal 27 март 2016
Още снимки разкриват металния корпус на HTC 10 от всеки ъгъл

Остават още две седмици до премиерата на HTC 10, така че слуховете и снимките, които имат да излизат дотогава, започват да се състезават кои да се появят първи. В мрежата сега се завъртя нова галерия изображения на устройството, в която виждаме металното му тяло от почти всеки ъгъл.

Тук сякаш става въпрос за металния корпус на HTC 10, но в незавършен вариант - липсва самият дисплей, а също и сякаш изработката на показаните компоненти не е съвсем финална. 

Въпреки това получаваме ясен поглед към това, което се задава на 12-и април. HTC 10 ще има метално тяло с елементи от класиката HTC One M7, но и с някои нови идеи - страните тук например имат интересен изпилен ефект.

В долната част виждаме и новия говорител на апарата, за който производителят вече обяви, че ще ни изненада с приятно звучене. Надали има как този спикър да надмине системата предни високоговорители BoomSound, но да видим чуем.

HTC 10

Освен това от снимките е видно разположението на всички останали елементи по корпуса на HTC 10, новият USB Type-C порт и две от очакваните четири цветови версии - сребриста и черна.

HTC 10

Припомням ви, че от HTC 10 очакваме 5.15" Quad HD Super LCD 5 дисплей, Snapdragn 820, 4 GB RAM, 12 MP камера, скенер за пръстови отпечатъци, USB Type-C порт и 3000 mAh батерия. Какво още - очакваме скоро...

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer