НачалоНовиниОсновните подобрения в Galaxy Z Flip5 изглежда ще бъдат по-голям външен дисплей и Snapdragon 8 Gen 2

Основните подобрения в Galaxy Z Flip5 изглежда ще бъдат по-голям външен дисплей и Snapdragon 8 Gen 2

703
Написана от  nixanbal 07 юни 2023
Основните подобрения в Galaxy Z Flip5 изглежда ще бъдат по-голям външен дисплей и Snapdragon 8 Gen 2

Вече разбрахме, че Samsung ще представи новите си смартфони със сгъваеми дисплеи в края на следващия месец, а сега се появиха и предполагаемите спецификации на Galaxy Z Flip5. Съдейки по тях, апаратът ще предложи основните подобрения при външния дисплей и конфигурацията. 

Списък с характеристиките на Galaxy Z Flip5 беше споделен в Twitter от надеждния източник Йогеш Брар (@heyitsyogesh), който твърди, че устройството все така ще разполага с 6.7" основен AMOLED дисплей с FullHD+ резолюция и 120 Hz опресняване, но т.нар. Cover Screen ще получи ценен ъпгрейд. Очаква се екранът върху капачето на Flip5 да бъде вече с 3.4" диагонал. По-рано видяхме изображения, които разкриват, че въпросният дисплей ще бъде с неправилна форма, напомняща папка. 

Източникът споделя още, че Samsung ще актуализира чипсета и вече ще залага на Snapdragon 8 Gen 2, вместо на Snapdragon 8 Gen 1, а конфигурацията ще се допълва от 8 GB RAM + 128 или 256 GB памет. 

Screenshot 2023-06-07 at 14.41.20

Посочва се, че корейците ще запазят двойната камера и тя все така ще има 12 МР сензор с широк и 12 МР сензор с ултраширок обхват на обектива, батерията ще остане 3700 mAh с 25 W зареждане, а операционната система ще бъде Android 13 с One UI 5.1. 

Тук не се говори за това, но според по-ранни слухове едно от ключовите подобрения в Galaxy Z Flip5 и Fold5 всъщност ще бъде новата панта и механизъм на сгъване на дисплея. 

Анонсът на тези модели би трябвало да се случи около 26 юли, а доста интересна информация от Йогеш Брар е, че цената на Flip5 може да остане непроменена - $999. 

Нов Xiaomi Store ще отвори врати в още един търговски център в София

Xiaomi скоро ще отвори в България втория официален Xiaomi Store. Това става ясно от брандиран с "Очаквай скоро" нов магазин…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer