НачалоНовиниПърви изображения на предполагаемия Xiaomi 13 Pro разкриват нова плочка за камерата

Първи изображения на предполагаемия Xiaomi 13 Pro разкриват нова плочка за камерата

1748
Написана от  nixanbal 07 ноември 2022
Първи изображения на предполагаемия Xiaomi 13 Pro разкриват нова плочка за камерата

В началото на 2023 г. в Европа, а в Китай вероятно още в края на настоящата година, очакваме новите флагмани на Xiaomi от серията 13. Днес имаме и цяла галерия изображения, които би трябвало да разкриват дизайна на Xiaomi 13 Pro и новата форма на плочката за основната му камера. 

Xiaomi 13 Pro ще има приблизителни размери от 163.0 x 74.6 x 8.8 мм, като при камерата дебелината ще бъде 11.8 мм, твърди източникът

От изображенията се вижда, че основната му камера ще бъде организирана в нова квадратна плочка и ще бъде тройна.

Xiaomi 13 Pro

Не се посочват други детайли, освен че екранът ще бъде с диагонал около 6.65" и покривното му стъкло ще бъде двойно извито, а селфи камерата е изрязан в дисплея кръг. 

Xiaomi 13 Pro 5

Не се споменава нищо за Leica и дали компанията ще участва в разработката на камерата при този модел, но преди дни излезе неофициална информация, че Xiaomi 13 Pro може да използва впечатляващата камера на Xiaomi 12S Ultra. 

Освен това тази квадратна плочка с доста празно място под единия обектив подсказва, че там може да има някакви надписи и защо не тъкмо логото на Leica. 

Xiaomi 14 Ultra получи европейска премиера, очакваме го в България през април

Здравейте от слънчева Барселона, където Xiaomi току-що представи в Европа новия си премиум смартфон Xiaomi 14 Ultra. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer