НачалоНовиниПърви поглед към Xiaomi 12, може да видим три модела наведнъж

Първи поглед към Xiaomi 12, може да видим три модела наведнъж

464
Написана от  nixanbal 03 декември 2021
Първи поглед към Xiaomi 12, може да видим три модела наведнъж

Xiaomi много скоро ще представи новите си флагман модели в серията Xiaomi 12, като се очаква поне някои от тях да използват току-що обявения премиум чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm. Нова информация сега твърди, че китайският производител ще представи три модела от серията наведнъж, а не само чистата версия, както направи миналата година. 

Преди всичко информацията е придружена от снимка, която твърди, че разкрива част от задния панел на Xiaomi 12. На нейна база е създадено и по-долното изображение, което със сигурност се разминава с финалния вид, но все пак дава някаква представа какво ни очаква. 

Xiaomi 12

Колкото до моделите - говори се, че ще видим три устройства наведнъж. Това може да са Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, както и нещо интересно - Xiaomi 12X. За последния се твърди, че ще бъде по-компактен флагман, оборудван с 6.28" дисплей, Snapdragon 870 и 67 W зареждане. 

Xiaomi 12

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro пък ще са оборудвани с мощния Snapdragon 8 Gen 1, около 6.7" екрани с 2K резолюция и 120 Hz опресняване, 120 W зареждане и 50 МР основна камера. Основна разлика между двата ще бъде наличието на телефото камера при Pro, която ще осигурява 5-кратен оптичен зуум. 

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer