НачалоНовиниПървите смартчасовници с функция за ЕКГ на Huawei излизат на българския пазар

Първите смартчасовници с функция за ЕКГ на Huawei излизат на българския пазар

958
Написана от  nixanbal 18 май 2022
Първите смартчасовници с функция за ЕКГ на Huawei излизат на българския пазар

Huawei обяви, че до дни в България ще се продават новите им смартчасовници Huawei Watch GT 3 Pro, които се предлагат в два размера и са първите с тази марка, поддържащи функция за електрокардиограма. Въпросната възможност за ЕКГ обаче се очаква да бъде достъпна за българските потребители след няколко месеца. 

На събитие на живо тази вечер в София Huawei ще представи пред медии новите си смартчасовници Watch GT 3 Pro, които идват в две версии - Titanium Edition с титаниев корпус и избор от титаниева верижка или каишка от черен еластомер, както и Ceramic Edition с керамично тяло и керамичка верижка или бяла кожена каишка. 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro 2

Titanium Edition е с 1.43" екран и до 14 дни живот на батерията, а по-компактната версия Ceramic Edition, насочена към дамите, е с 1.32" дисплей и до 7 дни живот на батерията. 

Ключова функция за смартчасовниците е изготвянето на електрокардиограма, като това са първите модели на Huawei с нея. Устройствата позволяват правенето на ЕКГ в реално време, с информация за синусовия ритъм, предсърдно мъждене (фибрилации) и други. Huawei Watch GT 3 Pro ще поддържат и измерване на артириалната твърдост за оценка на риска от сърдечносъдови заболявания и Huawei TruSeen TM 5.0+, който поддържа следене на кислородното насищане на кръвта по всяко време.

Функцията за ЕКГ обаче няма да бъде достъпна в Европа още със старта на продажбите и се очаква да бъде активирана през следващите месеци.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro 3

Часовниците се предлагат за предварителна поръчка, като закупилите или поръчали някой от моделите от днес до 24 май включително, ще получат подарък. Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition ще се предлагат в комплект с Huawei FreeBuds 4, a Watch GT 3 Pro Ceramic Edition - в комплект с дамския модел с дизайн на червило Huawei FreeBuds Lipstick. Продажбите започват от 25 май.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Titanium Strap + Huawei FreeBuds Pro ще струват 949 лв., Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Black Fluoroelastomer Strap + Huawei FreeBuds Pro – 729 лв., a Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/Ceramic Strap + Huawei FreeBuds Lipstick – 1099 лв. и Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/White Leather Strap + Huawei FreeBuds Lipstick – 899 лв.

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer