НачалоНовиниПървите смартфони HMD може да са все така позиционирани в по-ниския клас

Първите смартфони HMD може да са все така позиционирани в по-ниския клас

458
Написана от  nixanbal 12 февруари 2024
Първите смартфони HMD може да са все така позиционирани в по-ниския клас

HMD наскоро обяви, че ще започне да предлага смартфони под собствената си марка и няма да ползва ексклузивно бранда Nokia в портфолиото си. Не отне много време, за да се появи информация за първите, предполага се, модели HMD, които на този етап изглежда ще продължат по-скоро скучната линия от базови устройства на компанията. 

В приложението за бенчмарк резултати Geekbench излязоха детайли за два модела с кодови имена Legend и LegendPro, които може да са първите лансирани смартфони с логото HMD.

HMD-Global-Legend-Geekbench.001 HMD-Global-LegendPro-Geekbench.001

Въпреки че с тях базираната във Финландия компания ще постави важно ново начало в историята си, изглежда, че те няма да предлагат супер впечатляващи характеристики. Според информацията двата модела ще използват чипсет с графика Mali-G57 и 8-ядрен процесор на 1.61 GHz, което звучи като архаичния и доста слаб Unisoc T606. 

Устройствата ще се базират на Android 14 и ще предлагат 4 GB RAM при Legend и до 8 GB при LegendPro. 

HMD-Global-smartphone-1

Преди дни пък се появи друга информация за смартфон HMD, който ще има 108 МР камера с OIS, а в X @evleaks сподели, че компанията подготвя шест нови модела, чиито кодови имена са Pulse, Legend, Pulse+, Legend Plus, Pulse Pro и Legend Pro.

Дали HMD ще представи някои от тези устройства на обявеното си за 25 февруари събитие в Барселона - предстои да разберем. Аз ще бъда там на живо, така че очаквайте новините в реално време. 

източник

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer