НачалоНовиниПървият смартфон на Amazon се появи в неочаквана галерия снимки

Първият смартфон на Amazon се появи в неочаквана галерия снимки

2834
Написана от  nixanbal 15 април 2014
Първият смартфон на Amazon се появи в неочаквана галерия снимки

Само преди няколко дни The Wall Street Journal за пореден път писа за първия смартфон на Amazon, който очакваме да бъде представен през юни и да излезе на пазара до края на лятото. Сега BGR излиза с ексклузивна галерия снимки на прототип на устройството + допълнителна информация за него. Невижданата конфигурация от 6 камери е част от хардуерното снаряжение.

Акцентът при първия смартфон на Amazon ще са именно 6-те камери. Основната 13 МР на гърба, предната за видеоразговори + още 4 във всеки край на дисплея, които ще служат за следене на лицето и очите на потребителя.

А идеята на всичко това е смартфонът да предложи дисплей с 3D ефекти, които ще са видими още от заключения екран, който ще предлага уолпейпъри с дълбочина и когато телефонът се накланя, картината също ще се мести. Това до голяма степен звучи като 3D ефектът на снимките от HTC One M8. 

първият смартфон на Amazon

Извън 3D фокусите първият смартфон на Amazon се очаква да има чипсет на Qualcomm, 2 GB RAM и 4.7" екран с HD резолюция.

Първият смартфон на Amazon

Би трябвало Amazon да представи устройството до 2-3 месеца, а по-късно слуховете твърдят, че се задава още един модел, но от по-нисък клас. 

MWC 2023: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте от Барселона и Mobile World Congress (Световния мобилен конгрес), където съм на живо за 12-а поредна година! Това е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer