НачалоНовиниПърво по Дарик #148: Представяне на Acer Predator 8

Първо по Дарик #148: Представяне на Acer Predator 8

5306
Написана от  nixanbal 31 декември 2015
Първо по Дарик #148: Представяне на Acer Predator 8

Здравейте с брой 148 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! В епизода от 24-ти декември бяхме заедно в ефир с Мишо Дюзев и Косьо Вълков, с които си поговорихме за какво ли не в рамките на цял час. Между другото представихме и геймърския таблет Acer Predator 8, а детайли за всичко вижте във видкаста отдолу...

Acer Predator 8 е таблет с компактни размери и 8-инчов Full HD дисплей. Дизайнът му обаче е нетрадиционен и още тук започва интересната част.

Става въпрос за машина за игри, оборудвана с четири високоговорителя във всеки ъгъл на екрана, осигуряващи мощен звук и по-вълнуващ геймплей. Изживяването от сблъсъците в Asphalt е допълнено и от два вибрационни мотора. 

Predator 8

По-особени са и зоните, където таблетът се държи при игра - те са с леко гумирано покритие за по-добър захват, което Косьо демонстрира, но за съжаление извън кадър.

Predator 8 на Acer върви под Android 5.0 Lollipop, използва процесор Intel Atom X7, 2 GB RAM, 32 GB вградена памет и microSD слот, има 5 МР основна и 2 МР предна камера, а батерията е с капацитет 4420 mAh. 

acer predator 8

Таблетът се продава у нас за малко под 700 лв. 

Какво още обсъдихме в предколедния брой на "Първо по Дарик" - вижте във видкаста, записан по традиция със Sony RX10. Ще ви издам, че до нас беше Sony Xperia Z5 Premium, който прекара по неволя предаването в чашата с вода на Косьо...

Към края на видеото ще видите стопкадър, защото картата беше преляла от близо 40-минутния ни запис и просроченото време.

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer