НачалоНовиниПърво по Дарик #192: Коледните промоции на мобилните оператори

Първо по Дарик #192: Коледните промоции на мобилните оператори

4829
Написана от  nixanbal 04 декември 2016
Първо по Дарик #192: Коледните промоции на мобилните оператори

Здравейте с брой 192 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Този път "Първо по Дарик" превзе ефира в петък сутрин, тъй като бяхме в изчакване всички оператори да обявят своите коледни промоции. Така в първите дни на декември с Мишо Дюзев направихме бърз преглед на това, което Мтел, VIVACOM и Теленор успяха да предложат като оферти за празниците тази година. 

Истината е, че обикновено всички се надяваме по Коледа да видим специални промоции и сериозни намаления от мобилните оператори, но като че ли досега невинаги се случваха такива. Или поне аз подходих със скептицизъм и за тази година. Но сбърках, защото и Мтел, и Теленор, и VIVACOM пуснаха доста интересни предложения, а кое е най-доброто ще прецените според собствените си нужди и според това дали имате други обвързаности с оператора, защото при комбинация на две услуги получавате добри намаления. 

Мтел 

При Мтел промоцията включва възможност за абонамент за допълнителен пакет с цена 1 лв. месечно, срещу което получавате до 500 минути и до 5000 МВ. 

Така планът Мтел безкрай XL ще ви струва 24.99 лв. и ще включва 2000 минути към всички мобилни мрежи в България и 6500 МВ трафик. 

Мтел

Теленор

Теленор тази Коледа намали таксите на плановете си и добави бонус мегабайти. 

Така планът Теленор Нонстоп 30.99 вече има месечна такса 24.99 лв. (вместо 30.99 лв.) и включва неограничени минути към всички мрежи в България и 10 000 МВ.

Тук получавате още достъп до HBO Go, неограничени SMS-и към Теленор, включен отделен трафик за Facebook и WhatsApp. 

Теленор

VIVACOM

VIVACOM освежи плановете си Smart за празниците с повече минути и повече трафик. 

Така срещу такса 24.99 лв. на план Smart L сега получавате неограничени разговори към всички мрежи в България и 20 000 МВ трафик за мобилен интернет. Тази цена важи, ако имате още една услуга на оператора на свое име. В противен случай таксата е 29.99 лв.

Ако вземем под внимание плана Smart M с такса 23.99 лв. без комбинация с друга услуга, ще получите отново неограничени разговори към всички + 12 000 МВ трафик.

Операторът предлага и достъп до своята услуга за гледане на телевизия през мобилни устройства - TV Go. 

VIVACOM

На практика излиза, че офертите на VIVACOM са най-добри, особено ако използвате и друга тяхна услуга. Разбира се, това не може да е универсално най-добрата оферта за всички. Ако например предпочетете предложението на Теленор, ще имате включен достъп до услугата HBO Go, което за някои потребители може да е от водещо значение. 

Тези и останалите теми от "Първо по Дарик" #192 вижте във видкаста отдолу...

5 ключови екстри на Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G е наследник на най-популярната серия смартфони на компанията, чиито представители в последните години са били сред…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer