НачалоНовиниПърво по Дарик #54: Представяне на NFC слушалките Sony MDR-1RBT

Първо по Дарик #54: Представяне на NFC слушалките Sony MDR-1RBT

5339
Написана от  nixanbal 06 ноември 2013
Първо по Дарик #54: Представяне на NFC слушалките Sony MDR-1RBT

Здравейте и с новия брой на технологичната рубрика на nixanbal.com в Дарик радио! Днес в ефир, а и извън него с всички колеги, разцъкахме NFC слушалките Sony MDR-1RBT, а освен това с Мишо поговорихме за актуалните новини от технологичния свят, случили се през последните 7 дни. 

Моделът има вграден микрофон и може да се ползва като хендсфри

Слушалките Sony MDR-1RBT скоро ще имат и подробно ревю в блога, но днес успяхме да нахвърляме акцентите около тях. Става въпрос за модел от по-висок клас, който предлага премиум дизайн с висококачествена изработка и актуални екстри. 

С този модел можете да слушате музика с изключително качество, както по жичен, така и по безжичен път. MDR-1RBT се свързват с различни източници на музика през Bluetooth като връзката може да стане и само с докосване благодарение на технологията NFC.

Sony headphones MDR-1RBT

По корпуса на слушалките има купища бутони - плей, пауза и превъртане на песните, включване/изключване на NFC, контрол силата на звука, приемане на обаждане и включване на самите слушалки. Има 3.5 мм жак, скрит под капаче, а до него е прикрит и microUSB портът, през който устройството се зарежда. Слушалките не се сгъват, но в комплекта им има чантичка за защитеното им съхранение и пренасяне в багажа.

Цената на Sony MDR-1RBT не е особено достъпна - 599 лв. 

В "Първо по Дарик" #54 днес стана още дума за развитието по случая BlackBerry, за темата със съветите за по-удобно ползване на огромните смартфони, ревюто на Nokia Lumia 1020 и какво още - вижте във видкаста отдолу! Следващия брой очаквайте отново в сряда, малко след 9 часа сутринта по Дарик радио!

5 ключови подобрения в компактния флагман Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 е у мен от няколко дни и, въпреки че добре познавате моята зависимост към по-големите смартфони, трябва да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer