НачалоНовиниПърво по Дарик #94: Представяне на iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Първо по Дарик #94: Представяне на iPhone 6 и iPhone 6 Plus

10084
Написана от  nixanbal 24 септември 2014
Първо по Дарик #94: Представяне на iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Здравейте с брой 94 на технологичната рубрика на nixanbal.com в Дарик радио! Тази сутрин, само две седмици след световната премиера, представихме в ефира на "Първо по Дарик" новите смартфони на Apple - iPhone 6 и iPhone 6 Plus!

iPhone 6 и iPhone 6 Plus дебютираха в българския радиоефир точно две седмици след световната им премиера

iPhone 6 и iPhone 6 Plus споделят повечето от характеристиките си и имат идентичен дизайн, но в различен размер - първият модел е с 4.7", а вторият с 5.5" диагонал на дисплея. 

Основен плюс за фаблета е оптичната стабилизация на изображението, която е важна екстра при запис на видео и при нощни снимки. Освен това iPhone 6 Plus има по-голяма батерия с по-дълъг живот, а в софтуера предлага някои добавки, съобразени с по-просторния дисплей.

Иначе и двете устройства разполагат с метално тяло, стъклен преден панел с лек 3D ефект, скенер за пръстови отпечатъци с Home бутона, 8 МР камера със slow motion видео при до 240 к/с + 1.2 МР предна, чипсет Apple A8 с допълнителен процесор M8, отговорен за движенията, 1 GB RAM и от 16 до 128 GB вградена памет.

iPhone 6

Смартфоните успяхме да представим в ефир изцяло благодарение на приятелите от Despark, познати с разработката на сайтове и приложения. Огромни благодарности за това!

Двата апарата, които току-що пристигнаха в софийския им офис от Лондон, ще служат за тестове на софтуер, но преди това прекарах малко приятно време с тях и фотоапарата ми в залата за игра и почивка на Despark. Така че много скоро очаквайте отделен материал с първи впечатления от iPhone 6 и iPhone 6 Plus! 

Видкаста, както винаги, записахме с фотоапарата Sony RX10, а още за Despark можете да прочетете като кликнете върху логото отдолу...

despark

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer