НачалоНовиниПатент на Google показва как би могъл да изглежда сгъваемият Pixel Notepad

Патент на Google показва как би могъл да изглежда сгъваемият Pixel Notepad

593
Написана от  dessyteneva 26 август 2022
Патент на Google показва как би могъл да изглежда сгъваемият Pixel Notepad

За предстоящия смартфон със сгъваем дисплей на Google се носят слухове отдавна, а сега патент на компанията, открит от 91Mobiles, разкрива как би могло да изглежда устройството. Т.нар. Google Pixel Notepad се очакваше да дебютира до края на тази година, но слуховете са разколебани, че това ще се случи.

Според документа, подаден още през юни миналата година, Pixel Notepad ще има дизайн, подобен на този на Galaxy Z Fold, но рамката около дисплея му изглежда доста дебела. Патентът сочи, че селфи камерата ще е разположена във въпросната дебела рамка, докато при Z Fold 4 тя е под екрана.

Google-foldable-2

Патентът не показва устройството в сгънато състояние и не става ясно каква ще е основната му камера, но слуховете сочат, че тя може да е подобна на тази в серията Pixel 6, разположена в простираща се от край до край хоризонтална плочка.

Говори се още, че Pixel Notepad ще пристигне с 5.8” външен дисплей, ще е базиран на собствения чип Tensor на компанията, а камерата му ще има 12.2 МР основен сензор Sony IMX363, 12 MP ултраширок IMX386 и два 8 МР IMX355 за селфита.

Google-foldable-3

 

Ако устройството все пак е планирано за тази година, скоро вероятно ще научим още подробности. Google може да използва премиерата на Pixel 7, за да сподели детайли. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer