НачалоНовиниПазарната премиера на Honor 20 Pro е под въпрос заради несертифициран Android

Пазарната премиера на Honor 20 Pro е под въпрос заради несертифициран Android

4180
Написана от  nixanbal 23 май 2019
Пазарната премиера на Honor 20 Pro е под въпрос заради несертифициран Android

Оказва се, че причината за отложения пазарен дебют на току-що обявения топмодел Honor 20 Pro действително се корени в скорошните премеждия на Huawei с Google. Според информация на сайта 01net.com новото устройство от притежавания от Huawei бранд все още няма сертифицирана версия на Android и може да се окаже първата жертва на заформилата се война.

Honor 20 Lite вече се продава в България, с поред източника стандартният Honor 20 също е получил зелена светлина за излизане на пазара, въпреки че за момента нямаме официално потвърждение кога точно да го очакваме. 

При Honor 20 Pro обаче има проблем и премиерата му на европейския пазар е под въпрос тъкмо заради неполучена сертифицирана версия на Android. Устройството все пак може да бъде пуснато, но без услугите и приложенията на Google, което го прави неконкуретно в днешните условия. 

HONOR 20

По първоначална информация Honor 20 трябва да е на пазара в началото на юни, а Honor 20 Pro беше заложен да се появи в началото на юли. 

Припомням ви, че серията Honor 20 дебютира на 21 май в Лондон. Устройствата предлагат по 3 и 4 камери на задния си панел и разчитат на екрани с фини рамки и атрактивни цени, за да впечатлят потребителите. Обявените цени са 299, 399 и 499 евро съответно за Honor 20 Lite, Honor 20 и Honor 20 Pro. 

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer