НачалоНовиниPebble Time предлага усъвършенстван дизайн и чисто нов интерфейс

Pebble Time предлага усъвършенстван дизайн и чисто нов интерфейс

3463
Написана от  nixanbal 24 февруари 2015
Pebble Time предлага усъвършенстван дизайн и чисто нов интерфейс

Създателите на най-популярния умен часовник в света току-що обявиха третия модел в портфолиото си - запознайте се с новия Pebble Time. Pebble Time е нова стъпка за компанията, която предлага не само нов дизайн, но и съвсем нов интерфейс и начин за управление на устройството. Най-интересната част - часовникът отново набира финансиране през сайта Kickstarter, където цената му започва от $159. 

Още по темата

Pebble Time въвежда новия интерфейс Timeline, който разделя приложенията и информацията на минало, настояще и бъдеще. Достъпът до съдържанието е възможен чрез физическите бутони отстрани на корпуса, а навигацията изглежда не по-сложна от досега. 

pebble time

Ново за Pebble Time е дисплеят - вече цветен, но пак с E-Paper технология и е винаги включен. Добрата новина е, че животът на батерията от до 7 дни е запазен и при този модел, а също и защитата от вода, която позволява да се къпете с него. 

Добавен е микрофон, с който можете да връщате гласови съобщения през повечето популярни приложения - Facebook Messenger, WhatsApp, Gmail и други. Или пък да използвате часовника като диктофон за кратки гласови бележки.  

Pebble Time

Pebble Time не носи премиум дизайна на Pebble Steel, но има усъвършенстван външен вид спрямо оригиналния модел и е 20% по-тънък от него (9.5 мм). Освен това часовникът е леко извит, за да следва формата на китката. Безелът е от неръждаема стомана, стъклото Gorilla Glass, а каишките са стандартни 22мм и могат да се сменят.

Новият модел дебютира в черно, бяло и червено, като първите клиенти могат да си изберат коя версия искат. 

Pebble Time

Pebble Time може да се поръча веднага (цък) на цени от $159 за най-бързите или за $179 за всички останали, които подкрепят проекта през Kickstarter. Към момента на писане на статията Pebble Time вече е набрал исканото финансиране от $500 000, което е поредният сериозен успех в платформата за младата компания. 

Доставките започват през май за целия свят, а стандартната цена на Pebble Time ще бъде $199. Часовникът работи с iOS и Android. 

5 ключови екстри на Redmi Pad SE

Redmi Pad SE е таблет с тънко метално тяло, голям дисплей с фини рамки и висока опреснителна честота, както и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer