НачалоНовиниПлатената облачна услуга Google One вече има над 100 милиона потребители

Платената облачна услуга Google One вече има над 100 милиона потребители

751
Написана от  nixanbal 11 февруари 2024
Платената облачна услуга Google One вече има над 100 милиона потребители

Google One вече има над 100 милион потребители, които плащат за по-голямо облачно пространство и допълнителни екстри в услугите на Google. Това обяви главният изпълнителен директор на компанията Сундар Пичай в X, където сподели, че очаква тази инерция да се запази с току-що лансирания AI Premium план.

Плановете на Google One най-общо осигуряват за потребителите допълнително място в облака, което може да се използва споделено между различни услуги - Gmail, Google Drive и Google Photos. Безплатното пространство за всеки профил в Google е само 15 GB. 

Различните пакети Google One обаче имат и допълнителни екстри, включително повече опции за редакция на снимките във Photos, връщане на % от похарченото в Google Store и други. 

Google One plans

Само преди ден Google добави и новия си план AI Premium към Google One, който е идентичен с плана Premium, но идва с достъп до Gemini Advanced и Gemini в Gmail, Docs и други. Заради своите AI екстри този план струва двойно повече - $19.99 на месец. 

5 нови екстри в Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Тази година Samsung внесе интересна промяна в портфолиото си смарт часовници и за първи път представи Pro версия на новия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer