НачалоНовиниPlayStation Vita с 3G ще се продава и с договор към М-Тел

PlayStation Vita с 3G ще се продава и с договор към М-Тел

4649
Написана от  nixanbal 16 февруари 2012
PlayStation Vita с 3G ще се продава и с договор към М-Тел

Както вероятно сте чули, новата портативна конзола на Sony PlayStation Vita скоро пристига в България, а освен в традиционната дилърска мрежа, тя ще се продава и от мобилния оператор М-Тел. Конзолата има 3G версия, която телекомът ще предлага с тарифните си планове за мобилен интернет.

Официалната премиера на PlayStation Vita в Европа е 22 февруари, но у нас, например в магазините на Pulsar, както и в М-Тел, устройството ще се появи на 1 март. Причината за това отлагане е, че на същата тази дата в България ще стартира и PlayStation Store - новина, която ще развълнува геймърите.

Игри за PS Vita ще се продават както в магазините, така и онлайн.

P2168788

На официалната премиера на PlayStation Vita днес стана ясно още, че цената на 3G+Wi-Fi версията, която М-Тел ще продава е 599 лв. Това означава, че с нея получавате SIM карта за мобилен интернет, а тарифния план (таксата за него) избирате допълнително. Конзолата само с Wi-Fi ще струва на свободна продажба 499 лв., но тя няма GPS, с какъвто разполага по-горната. За да активирате SIM картата на М-Тел, ще е необходимо да се обадите на оператора, като така ще получите и една игра безплатно.

В комплекта на конзолата влиза комплект от 6 карти за виртуална реалност (вижте видеото).

 

Още снимки на конзолата Sony PlayStation Vita вижте във Facebook групата на блога.

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer