НачалоИграчкиPolaroid SC1630 Smart Camera е цифров фотоапарат с Android OS

Polaroid SC1630 Smart Camera е цифров фотоапарат с Android OS

5591
Написана от  nixanbal 11 януари 2012
Polaroid SC1630 Smart Camera е цифров фотоапарат с Android OS

Смартфонът ви с Android все още не може да се конкурира с цифровите фотоапарати, но Polaroid се опитва да направи обратното с SC1630 Smart Camera. Устройството представлява компактен цифров фотоапарат, който прави 16-мегапикселови снимки, има 3х оптичен зуум и върви под Android OS. На този етап обаче няма как да ви накара да оставите смартфона, тъй като не предлага телефонна функция и изглежда доста тромав.

Polaroid SC1630 има 3.2-инчов сензорен дисплей, Bluetooth, microSD слот и осигурява Wi-Fi за връзка с мрежата, така че да се възползвате от предимствата на операционната система. Не е ясно коя версия на Android използва фотоапаратът, но ще позволява достъп до пълните блага на Android Market, откъдето могат да бъдат изтеглени куп приложения. Включително такива за обработка на снимки и видео.

C-Userscortney.lusignanDesktopPolaroid SC1630 Smart Camera

Производителят обещава да пусне фотоапарата до края на годината, а цената тепърва ще бъде обявена. Интересно е, че по начало SC1630 Smart Camera ще предлага само Wi-Fi връзка, но по-късно може да бъде добавена и телефонна фунцкия или поне възможност за ползване на интернет в мрежата на оператор.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer