НачалоНовиниPorsche Design Magic6 RSR и Honor Magic6 Ultimate дебютират официално с подобрена камера и дисплей

Porsche Design Magic6 RSR и Honor Magic6 Ultimate дебютират официално с подобрена камера и дисплей

627
Написана от  nixanbal 19 март 2024
Porsche Design Magic6 RSR и Honor Magic6 Ultimate дебютират официално с подобрена камера и дисплей

Honor представи официално две нови версии на флагмана си Magic6 Pro, които са позиционирани още по-високо. Това са Honor Magic6 Ultimate и Porsche Design Honor6 RSR, който е вторият модел на марката с вдъхновен от автомобилите Porsche дизайн.

Porsche Design Honor Magic6 RSR предлага нов сензор за основната камера. Това е H9800, който отново е 50 МР и с размер 1/1.3", но вече обещава по-широк динамичен обхват и подобрен автофокус. 

honor-magic-6-rsr-2

Другата ключова новост е, че Honor за първи път използва "двуслоен OLED Tandem Display", което е нова технология за дисплея, удължаваща живота му с до 600% и намаляваща деградацията на яркостта след 3 години ползване до 1%. 

Иначе основна промяна за Porsche Design Honor Magic6 RSR, разбира се, е специалният му дизайн, който е вдъхновен от автомобилите Porsche и дори се предлага в цвета Frozen Berry на Porsche Taycan. 

honor-magic-6-ultimate-2

Honor Magic6 Ultimate се базира на Porsche Design версията, но идва с малко по-различен дизайн, по-скромен търговски пакет и по-ниска цена. 

А цената на Porsche Design Honor Magic6 RSR e доста сериозна за китайския пазар и обърната в долари е около $1400, докато стандартният Magic6 Pro струва $930. Моделът Magic6 Ultimate се продава за $970. Все още не е ясно дали и кога можем да видим някой от новите смартфони на Honor извън Китай, но версията Porsche Design би трябвало да се появи в някои бутици на Porsche Design на някакъв етап. 

 

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer