НачалоНовиниПотребителите на TaxiMe могат да спечелят смарт часовник Watch GT 4

Потребителите на TaxiMe могат да спечелят смарт часовник Watch GT 4

516
Написана от  nixanbal 24 ноември 2023
Потребителите на TaxiMe могат да спечелят смарт часовник Watch GT 4

Huawei и TaxiMe обявиха днес съвместна инициатива, в която един от потребителите на приложението ще спечели смарт часовник Huawei Watch GT 4 в цвят Rainforest Green. За да участвате в играта, регистрирайте профил в TaxiMe, ако вече не сте потребител, и пътувайте 4 пъти до 10 декември 2023 г. включително.

Тази игра е част от кампанията на TaxiMe, която цели да стимулира викането на такси през приложение, а не по старомодните начини - с обаждане по телефона или махане на преминаващите коли на улицата.

За големия печеливш в играта е избрана зелената версия на Huawei Watch GT 4 (46 мм), която се отличава със стилна каишка от получени от рециклирани от морето материали и отличаващ се корпус с ринг, улесняващ следенето на две часови зони. Батерията на модела издържа до две седмици, налице са множество здравни и спортни функции, богатство от циферблати и водоустойчивост.

И приложението ТaxiMe, и Huawei Watch GT 4 са съвместими с Android, iPhone и смартфоните на Huawei.

Пълните условия на играта можете да намерите тук: https://taxime.to/huawei-igra/. 

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer