НачалоНовиниПояви се бенчмарк резултат на необявения Huawei Mate 8 с новия чипсет Kirin 950

Появи се бенчмарк резултат на необявения Huawei Mate 8 с новия чипсет Kirin 950

3220
Написана от  posamkata 10 ноември 2015
Появи се бенчмарк резултат на необявения Huawei Mate 8 с новия чипсет Kirin 950

На 3 ноември китайската компания Huawei представи мощния си чипсет Kirin 950 и вече започнаха да се появяват синтетични тестове, които потвърждават големите очаквания към процесора. Този път резултатите би трябвало да са от необявения все още фаблет Mate 8.

В популярното приложение за тестове AnTuTu се появи моделът Huawei Mate 8 с резултат от 89630 точки - много повече от досегашния шампион Exynos 7420 на Samsung. Тъкмо тук се говори, че ще видим за първи път Kirin 950 в действие.

Разбира се, следва да приемам тази информация с известна доза недоверие, тъй като не е официална, но резултатите са близки до тези, които се очакват от чипсет с такава конфигурация. Дали и доколко е вярна ще разберем на 26 ноември, когато ще бъде представен фаблетът Mate 8, от който се очаква да има между 5.7- и 6-инчов екран с QuadHD резолюция, процесор HiSilicon Kirin 950, 3/4 GB RAM, основна камера с резолюция от 21 MP и предна 8 MP.

Huawei-Mate-8-AnTuTu 1

Дотогава може да следите профилите на nixanbal.com в Twitter и Facebook, в които ще се споделят снимки и информация от пътуването до щабквартирата на Huawei в Китай, в повечето случаи направени с Mate S. Веднага след пътуването ще има и ревю на същия.

5 ключови подобрения в компактния флагман Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 е у мен от няколко дни и, въпреки че добре познавате моята зависимост към по-големите смартфони, трябва да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer